søndag den 21. juli 2013

Well hallo Miami & træning!

Day 11 - lørdag 20/7:

Opvarmning:
20 sit ups
10 rygbøjninger

WOD - 6 runder af:
15 Goblet squats @ 15 kg
10 box jumps
10 DB swings @ 15 kg

DB press: 8 reps @ 15 kg x 3
Push ups on DB's: 10 reps x 4

Finisher - 3 runder af:
V-ups: 20 reps
Rygbøjninger (alm.+ben+modsat): 10+10+10 reps x 3

Double unders: 24-12-6-5-6-4-5-13

Kommentar: Jeg havde egentlig planlagt, at jeg ville træne i Crossfit Miami Beach men eftersom de ikke havde nogle stænger kunne jeg ligeså godt træne på hotellet sammen med de andre. Igen lidt cardio - her er for første gang håndvægte, så nu kan jeg lave lidt mere overkrop! Tog et lille billede for, at vise hvor svedig man bliver når man træner i et rum uden AC og 35 grader! 


Day 11: I dag vågnede jeg op til udsigten ud over vores pool! Det var fantastisk! Derefter gik vi ned mod vandet, som vi bor ca. 100 m fra, for at finde noget morgenmad.

Efter morgenmaden kørte vi ind mod Everglades for, at finde nogle "Airboat rides" aka. "Sump både", som vi tog en tur med. Det var fedt! - vi så alligatorer og vaskebjørne helt tæt på! Det var lidt crazy og sidde max halvanden meter fra en alligator! 

Så blev det tid til lidt træning efterfulgt af en dukkert i poolen og en times solbadning, inden aftenen blev brugt på lækker mad ved vandet og en gåtur ned gennem byen hvor vi bor! Det er mega nice og der er mange flotte mænd! 

Vejret i Miami er virkelig lækkert! Eller det startede virkelig lækkert, men ved middag begyndte det at styrt regne! Øv! Vi har dog fået afvide, at det regner om natten og lidt op ad formiddagen, men så bliver der høj solskin og en let brise! Så satser på, at regnen bare var lidt forsinket i dag! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar