mandag den 15. juli 2013

Træning, Niagara Falls & trip to Canada!

Søndag 14/7:

Opvarmning - 3 runder af:
20 sit ups
10 rygbøjninger

WOD - 5 runder af:
20 air squats
5 push ups
20 v-ups

Double Unders: 5-8-5-5-4-4-8
Enkelt sjip: 100-100-200

Stræk!!


Kommentar: Da vi ankom til hotellet i går gik jeg direkte ned for, at se hvordan fitness faciliteterne så ud - blev pænt snydt! Blev mødt af et rum mindre end vores hotel værelse med er meget gammelt og nusset gulvtæppe indeholdende 5 spinningscykler fra tredserne cirka! Så den lille hurtige træning foregik på vores hotelværelse - meget hyggeligt med min mor tussende rundt!


Day 5: Dagen startede med lækker morgenmad på Hard Rock Cafe, som ligger ca. 100 m fra vores hotel ligesom også the Falls gør! Efter morgenmaden gik vi ned til faldet og tog en bådtur, som gik helt ind tæt på faldet - var glad for mit regnslag og solbriller ellers var jeg blevet helt gennemblødt! Da vi kom i land igen, gik vi rundt ved faldet og tog en masse billeder. 

Over middag gik vi tilbage til hotellet og hentede bilen for, at kører over broen til Canada og for, at besøge en virkelig hyggelig og lille by Niagara-on-the Lake. Canada en virkelig smuk! Niagara-on-the Lake er en turist by med mange gammeldags huse og den vildeste blomsterudsmykning i hele byen - langs vejkanten, midterrabatten, gadelygterne etc.!

På vej mod Niagara Falls på den canadiske side kørte vi forbi et sted hvor man kunne peach picking - utroligt hvor meget bedre en friskplukket fersken kan smage end dem vi køber derhjemme! Efter og have set faldet fra den canadiske side - kan jeg kun agree med Kyle! The Falls er helt sikkert flottere fra den canadiske side! 

Dagen sluttede på den canadiske side med middag på en restaurant ved the Falls og fest fyrværkeri! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar