lørdag den 20. juli 2013

I'm in Miami, bitch!

Day 10 - fredag 19/7:

Even more hot! I dag var ekstremt varm, endnu varmere end igår! Det siges her er hedebølge - det tror jeg på! Eftersom vi først nåede "Arlington" 5 min. før lukketid igår og derfor kun lige nåede at kigge ind valgte vi, at tage derud igen til formiddag og få set det vi gerne ville. Selve kirkegården hvor der står den ene hvide sten efter den anden, Kennedy graven, de ukendtes grav og et vagtskifte! 

Efter Arlington kørte vi til Georgetown, som er den rige del af Washington DC. Her så vi "The Old Stone House" fra 1765, som er det ældste hus i Washington DC - ellers gik vi bare rundt i byen og kiggede. Byen har mange gamle bygninger og er meget engelsk præget i stilen. I dag blev også dagen hvor jeg syndede lidt - is og pizza! Mums! + Her blev det også til lidt shopping! Ups!

Sidst på dagen var tiden kommet til, at vi skulle kører mod lufthavnen og nå vores fly til Miami!



Day 9 - torsdag 18/7:

I dag var ulideligt varmt!! Da vi startede kl. 8 i morges havde vi kun været udenfor i en halv time før sveden bogstavligtalt løb af mig! Det fortsat så bare hele dagen - shit det var klamt! Kl. 19 om aftenen var der stadig ca. 35 grader og virkelig høj luftfugtighed = meget varmt!

Vi startede dagen ved "Det Hvide Hus", her er det efter 9/11 ikke muligt, at komme ind mere. Så vi måtte nøjes med, at kigge på huset ude fra gaden. Vi gik derefter videre for, at se "White House Visitor Center", som selvfølgelig var under renovering og lukket. De havde dog lavet et midlertidigt center, som vi i stedet besøgte. Her så vi en lille film om historien om Det Hvide Hus.

Videre til "Spy Museum" - det var ret sjovt og se alle de mærkelige ting de har brugt, til at gemme kameraer og diverse dimser i, under specielt de forskellige krige der har været gemmen tiden. Fedest var dog alle de rigtige rekvisitter fra James Bond filmene, som var der!

Så gik turen hjem til hotellet - det var faktisk meningen, at jeg ville have været ude i Crossfit Capitol Hill og træne. Kroppen er dog lidt træt eftersom vi går ca. 15 km om dagen vil jeg tro, så valgte derfor at bruger timerne ved poolen og rent faktisk slappe af for første gang på ferien!! Det var dejligt! 

Sen eftermiddag/aften tog vi ud og så Pentagon og Arlington. Det helt vildt så mange hvide kors der er samlet på et sted - lidt skræmmende og tænke på, at det er et kors for hver soldat der er død i krig!

Aftenen sluttede på "Ben's Chili Bowl"(åbenbart vildt kendt) og kvarteret omkring - kvarteret er kendt for, at være det sorte kvarter og et sted hvor der er gang i den! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar