tirsdag den 23. juli 2013

Miami Beach: Day 3 & træning!

Day 13 - mandag 22/7:

Opvarmning:
3 runder af:
20 sit ups
10 rygbøjninger

Double unders: 7-17-10-5-4-5-4-8-17-5-4-26
BB/VL:
DB snatch: 5 reps each @ 30 lbs x 5 sæt
Standing DB shoulder press: 10 reps @ 10 lbs x 5 sæt
Flyes: 8 reps @ 10 lbs x 4 sæt
Push ups på DB's: 8 reps x 4 sæt

Finisher:
15 min. jog på løbebånd

Kommentar: En total lækker aften træning! Tænkte det var på tide med lidt mere pump og ikke bare ren crossfit, da tiden nu snart nærmer sig "back to reality!"

Day 13: Dagen startede igen med morgenmad på terrassen efterfulgt af en gåtur på stranden med mor.
Kl. 10 blev vi hentet af en bus - en guided bustur rundt i Miami og en lille bådtur ud og se Miami fra havet. En rigtig turist guided tur med alt for mange spansk talende mennesker, så når vores guide havde sagt noget på engelsk, så fortsatte han bare over i samme smører på spansk! Vi kom ind i en bus med virkelig høj musik og det fortsatte så turen igennem, afbrudt af vores guide ind imellem. Turen, som vi fik afvide tog 4 timer, altså tid til afslapning om eftermiddagen endte med at tage 8 timer og ingen tid til tanning! En meget kommerciel og turistet tur, desværre! Prikken over i'et var så, at det sidste sted vi skulle hentes for, at køres hjem kom de 40 min. for sent efter os og så tog det yderligere lidt over en time og kører folk til diverse hoteller! Faktisk bare en nedern dag! Har ellers intet negativt haft, at sige om USA so far, men det blev jeg altså nødt til i dag.

De sidste par timer af dagen blev brugt på træning, afslapning og kuffertpakning - da turen i morgen aften går hjem til KBH! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar